
  
  

  

QUESTIONS AND ANSWERS   

  

BID RFQ-20250213: REQUEST FOR PROPOSAL (RFP) FOR THE SUPPLY AND DELIVERY OF 
END-USER DEVICES (300 LAPTOPS & 50 MONITORS) TO THE GPAA 

  

  

  

1.  I just need a clarity on the above job, whether is this a RFQ or a tender, I’m asking this 
because according to my knowledge RFQ’S doesn’t exceed 1 million. And this job is more 
than that.  

  

  

RESPONSE:  

You are correct in stating that the estimated value exceeds R1 million. The reason it is 

referred to as an RFQ is because it is issued under the SITA RFP 740 contract, which means 

only accredited service providers will be considered.  

2  Who should complete this section (Bidding Procedure / Technical Enquiries) as we are a 
private entity?  

 

RESPONSE:   

  

You are not required to complete the section that is designated for completion by GPAA.  

  



3  For clause 1(b), if a supplier is a reseller, do they also need to be accredited with SITA, or is 
it sufficient if the OEM is accredited?  
  

  

 

  
  

  RESPONSE:  

  

All bidders must be accredited with SITA. Only bidders who are part of the SITA RFP 740 will 
be considered.  
  

  

  

      

General Enquiries  Email contact  

tenderenquiries@gpaa.gov.za  

  


